Διαγραφή λογαριασμού
Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας από εδώ.
Δείτε τι θα κάνει η διαγραφή του λογαριασμού σας:
- Ο λογαριασμός σας και όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά.
- Εάν έχετε συνδρομή επί πληρωμή, θα ακυρωθεί και τα στοιχεία χρέωσής σας θα διαγραφούν.
- Εάν συνεισφέρατε στην κοινότητα Newsfeed ή Chat, ο λογαριασμός σας θα γίνει ανώνυμος. Αυτό σημαίνει ότι θα αφαιρέσουμε τυχόν στοιχεία αναγνώρισης από τον λογαριασμό σας και θα τους δώσουμε ένα τυχαίο, ανώνυμο όνομα. Τυχόν αναρτήσεις που κάνατε θα εξακολουθούν να υπάρχουν, αλλά θα συσχετίζονται με αυτόν τον ανώνυμο λογαριασμό.
Εάν αποφασίσετε να προχωρήσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε: μόλις διαγραφεί ένας λογαριασμός, δεν μπορείτε να επιστρέψετε. Δεν θα μπορείτε να το ανακτήσετε στο μέλλον.
Για να μπορέσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να διαγράψετε όλες τις εφαρμογές στο Spaces σας και, στη συνέχεια, να διαγράψετε τα ίδια τα Spaces. Συνδεθείτε στην εφαρμογή για να τα διαχειριστείτε.
Εισαγάγετε το email σας στο παρακάτω πλαίσιο για να συνεχίσετε.