מחק חשבון

אתה יכול למחוק את חשבונך לצמיתות מכאן.

הנה מה שתעשה מחיקת החשבון שלך:

  • החשבון שלך וכל הנתונים שלך יימחקו לצמיתות.
  • אם יש לך מנוי בתשלום, הוא יבוטל ופרטי החיוב שלך יימחקו.
  • אם תרמת ל-Newsfeed או Chat של הקהילה, החשבון שלך יהפוך לאנונימי. זה אומר שנסיר כל מידע מזהה מחשבונך וניתן לו שם אקראי ואנונימי. כל הפוסטים שפרסמת עדיין יהיו קיימים, אך במקום זאת ישויכו לחשבון האנונימי הזה.

אם תחליט להמשיך, עליך לדעת: ברגע שחשבון נמחק לא תוכל לחזור אחורה. לא תוכל לאחזר אותו בעתיד.

לפני שתוכל למחוק את חשבונך, עליך למחוק את כל האפליקציות ב-Spaces שלך, ולאחר מכן למחוק את ה-Spaces עצמם. היכנס לאפליקציה כדי לנהל אותם.

אנא הזן את האימייל שלך בתיבה למטה כדי להמשיך.