Account verwijderen

U kunt uw account hier permanent verwijderen.

Dit is wat het verwijderen van uw account zal doen:

  • Uw account en al uw gegevens worden definitief verwijderd.
  • Als u een betaald abonnement heeft, wordt dit opgezegd en worden uw factuurgegevens verwijderd.
  • Als u heeft bijgedragen aan de nieuwsfeed of chat van de community, wordt uw account anoniem gemaakt. Dat betekent dat we alle identificerende informatie uit uw account verwijderen en deze een willekeurige, anonieme naam geven. Alle berichten die je hebt geplaatst, blijven bestaan, maar worden in plaats daarvan aan dat anonieme account gekoppeld.

Als u besluit door te gaan, moet u weten: zodra een account is verwijderd, kunt u niet meer terug. U kunt het in de toekomst niet meer terughalen.

Voordat u uw account kunt verwijderen, moet u alle apps in uw Spaces verwijderen en vervolgens de Spaces zelf. Meld u aan bij de app om ze te beheren.

Voer uw e-mailadres in het onderstaande vak in om door te gaan.