Usuń konto
Tutaj możesz trwale usunąć swoje konto.
Oto, co spowoduje usunięcie konta:
- Twoje konto i wszystkie Twoje dane zostaną trwale usunięte.
- Jeśli masz płatną subskrypcję, zostanie ona anulowana, a Twoje informacje rozliczeniowe usunięte.
- Jeśli przyczyniłeś się do społecznościowego kanału informacyjnego lub czatu, Twoje konto stanie się anonimowe. Oznacza to, że usuniemy wszelkie informacje identyfikujące z Twojego konta i nadamy mu losową, anonimową nazwę. Wszelkie posty, które utworzysz, będą nadal istnieć, ale zamiast tego zostaną powiązane z tym anonimowym kontem.
Jeśli zdecydujesz się kontynuować, powinieneś wiedzieć: po usunięciu konta nie można już wrócić. W przyszłości nie będzie można go odzyskać.
Zanim będziesz mógł usunąć swoje konto, musisz usunąć wszystkie aplikacje ze swoich Spaces, a następnie usunąć same Spaces. Zaloguj się do aplikacji, aby nimi zarządzać.
Aby kontynuować, wprowadź swój adres e-mail w polu poniżej.