Hesabı Sil
Buradan hesabınızı kalıcı olarak silebilirsiniz.
Hesabınızı silmenin ne yapacağı aşağıda açıklanmıştır:
- Hesabınız ve tüm verileriniz kalıcı olarak silinecek.
- Ücretli aboneliğiniz varsa iptal edilecek ve fatura bilgileriniz silinecektir.
- Topluluğun Haber Kaynağına veya Sohbetine katkıda bulunduysanız hesabınız anonim hale getirilecektir. Bu, hesabınızdan tüm tanımlayıcı bilgileri kaldıracağımız ve hesabınıza rastgele, anonim bir ad vereceğimiz anlamına gelir. Yaptığınız tüm gönderiler hâlâ mevcut olacak ancak bunun yerine söz konusu anonim hesapla ilişkilendirilecek.
Devam etmeye karar verirseniz şunu bilmelisiniz: Bir hesap silindiğinde geri dönemezsiniz. Gelecekte onu geri alamayacaksınız.
Hesabınızı silebilmeniz için önce Alanlar'ınızdaki tüm uygulamaları silmeniz, ardından Alanların kendilerini silmeniz gerekir. Bunları yönetmek için uygulamada oturum açın.
Devam etmek için lütfen aşağıdaki kutuya E-posta adresinizi girin.