Видалити акаунт
Ви можете остаточно видалити свій обліковий запис тут.
Ось що дасть видалення вашого облікового запису:
- Ваш обліковий запис і всі ваші дані буде остаточно видалено.
- Якщо у вас є платна підписка, її буде скасовано, а вашу платіжну інформацію буде видалено.
- Якщо ви зробили внесок у стрічку новин або чат спільноти, ваш обліковий запис стане анонімним. Це означає, що ми видалимо будь-яку ідентифікаційну інформацію з вашого облікового запису та присвоїмо йому випадкове анонімне ім’я. Будь-які публікації, які ви створили, залишаться, але натомість будуть пов’язані з цим анонімним обліковим записом.
Якщо ви вирішите продовжити, ви повинні знати: після видалення облікового запису ви не зможете повернутися назад. Ви не зможете отримати його в майбутньому.
Перш ніж ви зможете видалити свій обліковий запис, ви повинні видалити всі програми у своїх Spaces, а потім видалити самі Spaces. Увійдіть у програму, щоб керувати ними.
Щоб продовжити, введіть свою електронну адресу в поле нижче.